Back on track - ratatas bloggutmaning

02.05.2017 kl. 21:00

Precis exakt just NU ska jag skärpa mig med bloggandet igen. Såg att jag skrev exakt ett (1) inlägg i april, så #ratatasbloggutmaning kom riktigt passande för mig. Jag "lovar" alltså nu att försöka skriva ett blogginlägg varannan dag hela maj månad och hoppas att det här ska hjälpa/tvinga mig att komma igång igen. Kul!

Har skrivit mycket de senaste veckorna, även om jag inte gjort det här på bloggen. Förra veckan skickade jag in min första artikel till ett visst magasin för människan och vetenskapen (Är på mitt eget självklara sätt inte nöjd med texten, men shit! Så kul att ha gjort det!) och nu sitter jag igen med min över-deadline-igen-utdragna jäkla gradu. Jobbar i alla fall flitigt nu, artikeln visade sig vara en bra spark i rumpan. Jag festade inte ens på vappen utan ägnade mig åt skrivande då också - med undantag för en demonstration den 1 maj. Missade den traditionella vänsterdemon men deltog i #nobordersturku-demon.

Till nästa gång ska jag hitta på något att skriva om också, och så hoppas att det funkar med både blogga-varannan-dag-utmaning och konst-varje-dag-utmaning samtidigt. Så ordnat!

 

 

Kommentarer (0)
Skriv siffran 8 med bokstäver:

40, bildkonstnär, etnolog, bokhoarder. Kattägd, åboboende, introvert eyelinerkonsument.
 

Träning och hälsa, motivation eller brist på samma, musik och konst, samhälle och feminism.

Skriver akademiskt om städer och platser.

Kategorier

Senaste kommentarer

Juni 2019

Yogaveckan - om att återfinna sunda träningsrutinerLast dance with TVO

Maj 2019

Hur man gör mig sur under spelningarDen lilla missen som kanske stjälper alltKläderkläderkläderFörsta maj och graduinlämning

April 2019

ValrysarenPrestera mera

Mars 2019

Efter regnet365-utmaningen nu på facebookSaker jag gillar på K: Klimatstrejk och krokiteckningKvinnodagsjubel!Dagens glädjeämnen

Februari 2019

Om skillnaden mellan att vara naken och avkläddThe tea-related incident. Motgång i 365-projektetLösa tankar om jobb, studier och motivationNytt försök med 365-konstprojekt!

Januari 2019

Papperskrigsjanuari

November 2018

Mina inredningsallergier, del 2.Om Black Friday/Buy Nothing Day och konsumtionOm män, debatt och marginaliseingÅA och den

Oktober 2018

#MIAUtoo - eller inte?

September 2018

Karateinspiration Vågar fokusera på annat igenByråkratilimboPanikvaknande och besök av polisen

Juli 2018

Annans hemförlovning och egna träningsplanerAnnans rehabilitering och min parkyoga

Juni 2018

Sjukhusflytt och lättnadOm åldrande föräldrar och lårbensfrakturer och sånt365 konstumaningen - andra, nej, tredje försöketJag återvänder. Musik, yoga och annan medicin.

April 2018

Påskhelgsupdate inkl löpningsnörderi

Mars 2018

min powersuit - om Den Stora InspirationenSeminarium: Röster om #metooÖverraskande bokrekommendation - Inger Edelfeldt: Fnns det liv på Mars?Omstörtande saker i skallen - skriver om allt annat.Helgens självförsvarkursKvinnodagen 2: Efterkommentar till demonstrationen