Nässelfeber och träningsplaner

15.08.2017 kl. 17:04

Idag har varit en (till) dag då ingenting funkat.

Igår kväll fick jag min första riktiga nässelfeber på länge. Komplett med utslag, frossa, uppsvälldhet och bråkande mage. Det slog till under kvällslänken, fick mig släpad hemvia till jourande apoteket där jag köpte (fel sorts) antihistaminer och sedan vilades resten av kvällen bort. Ibland skulle det vara skönt att inte bo ensam. Idag är jag, efter 10 timmars sömn, fortfarande trött och ögonen har ännu idag varit så svullna att jag mest såg ut att vara på återhämtningen från ansiktsplastik. På grund av tröttheten har jag inte kunnat koncentrera mig på något, får absolut inget vettigt gjort, och lyckades dessutom försena mig från den lägenhetsvisning jag skulle gå på idag. Ännu en lång och onödig promenad djupt in i Nummis och tillbaka.

Jag borde få ändan ur och göra ordentligt allergitest, så jag skulle få bättrekoll på vad allt det är som jag inte tål. Det verkar, också i samband med de lättare allergiska reaktionerna, som om det finns vissa saker jag i princip tål men borde hålla mig från före fysisk ansträngning. Men helt säkert vet jag ju inte förstås. Obehagligt var det hur som helst, men tur i oturen var att jag inte längre får problem också med andningsvägarna (för brukade de också svälla och jag fick tyngre att andas).

Hade tänkt mig att den här veckan skulle få bli en träningstema-vecka, mest för det att jag (igen) missar årets karatehändelse, alltså Summer School i Canterbury. Var där varje år från 2011 till och med 2015, och då jag nu missar hela grejen för andra året i följd tänkte jag hitta på egna aktiviteter här hemma istället. Försökte efterlysa förslag på kul men billiga träningsrelaterade aktiviteter via facebook men fick få svar. Imorgon erbjuds utomhus-yoga på åtminstone två ställen och på torsdag blir det äntligen karateträning igen. Får nu sedan se hur det blir med resten av veckan, idag blir hur som helst definitivt en vilodag.

 

Kommentarer (0)
Skriv siffran 2 med bokstäver:

40, bildkonstnär, etnolog, bokhoarder. Kattägd, åboboende, introvert eyelinerkonsument.
 

Träning och hälsa, motivation eller brist på samma, musik och konst, samhälle och feminism.

Skriver akademiskt om städer och platser.

Kategorier

Senaste kommentarer