Höstens arbiskurser

23.08.2017 kl. 14:44

Igår kväll kl 19 satt jag färdigt parkerad framför datorn för att säkert hinna med och få plats på årets yogor (en yoga-flera yogor, right?). Vissa av dem brukar kunna bli fullbokade bara några timmar, så man vill ju vara ute i tid. Nu idag ser jag att flera andra Åbo-ratataiter rapporterat om vilka kurser de anmält sig till i år så tänkte jag också skulle hoppa på det tåget. I år är jag anmäld till:

[x] hatha yoga (grundkurs)

[x] ashtanga yoga (grundkurs pga allt annat opassande tidpunkt)

[x] vinyasa flow yoga (grundkurs).

[ ] karate

Ses där då! Kunde inte bestämma mig för vilka två yogor jag vlle gå så det blev alla tre! Istället skippar jag antagligen campussports yogatimar i år, då karaten ändå inte längre ingår i motionsavgiften. Men vi får nu se.

Och just det, jag skrev kanske redan tidigare att vår karate nu i höst erbjuds i samarbete med Arbis, så passa på att anmäla er till det också! Vi är trevliga och har skitkul på träningarna! Anledningen till att karaten inte står förkruxad på min lista ovan är att jag inte behöver anmäla mig då jag i höst är en av kurslärarna. Så nu kan du dessuto nästan säga att du känner en av lärarna från förr!

Kommentarer (1)
Skriv siffran 1 med bokstäver:
Flera inlägg, härligt! Jag har anmält mig till både hatha och vinyasa flow. Ses där!
emmadilemma23.08.17 kl. 20:44
Yes, ses där!
24.08.17 19:50

40, bildkonstnär, etnolog, bokhoarder. Kattägd, åboboende, introvert eyelinerkonsument.
 

Träning och hälsa, motivation eller brist på samma, musik och konst, samhälle och feminism.

Skriver akademiskt om städer och platser.

Kategorier

Senaste kommentarer