Tränar igen - veckans budgettips

31.08.2017 kl. 15:45

Egentligen skulle jag blogga redan efter helgen och skriva om alltmöjligt Viktigt som den antirasistiska demonstrationen och pridehelgen, men mådde skit och orkade bara inte producera någon text (vare sig till bloggen eller avhandlingen). Nästa gång. Idag blir det träningstext istället.

Efter en tung helg och veckobörjan med förkylning och skithumör (som inte blev bättre av träningsbristen - eller av det faktum att jag blev tvungen att avboka helgens träningsläger som jag länge planerat in och sett fram emot) vågade jag mig igår tillbaka till både yogan och karaten. Och det gick ju helt bra, så skönt! Antar att jag börjar bli frisk nu då. Nästa vecka börjar våra karateträningar "på riktigt", ska bli jätteskönt* att återfå rutinerna!

Få av dem som läser den här bloggen (hjälp! Vem är ni?) kan ha missat mitt intresse för lågbudgetträning, och bra chanser att träna billigt finns också fast sommaren tagit slut - Här kommer ännu ett tips. Du som är studerande eller annars anknuten till någon av högskolorna i Åbo vet väl att du denna och nästa vecka får testa så gott som alla träningsformer inom Campussport helt gratis! Gäller dessa två första veckor som prova-på-erbjudande, du behöver inte ännu ha betalat din motionsavgift för att delta eller förhandsanmäla dig utan det är bara att dyka upp och testa. Själv gick jag igår på Hathayoga och på fredag blir det möjligen hatha flow. Att sånt.

Jag börjar snart bli lika bra på att hitta gratisyogatimmar som loppisklänningar.

 

*ordet "skönt" har kanske inte helt samma betydelse i karatesammanhang...

Kommentarer (0)
Skriv siffran 8 med bokstäver:

40, bildkonstnär, etnolog, bokhoarder. Kattägd, åboboende, introvert eyelinerkonsument.
 

Träning och hälsa, motivation eller brist på samma, musik och konst, samhälle och feminism.

Skriver akademiskt om städer och platser.

Kategorier

Senaste kommentarer