Min inbillade råddiga granne

23.10.2017 kl. 16:22

Senaste helg hade jag tvättstugan bokad. När jag gjorde bokningen såg jag ett meddelande om att någon glömt byk efter sig, både lakan och handdukar fanns uppräknade. Meddelandet var daterat två veckor tidigare. Tänkte för mig själv att "haha, det där kunde vara jag..." och sände en sympatiserande tanke till den okända granne som kunde tänkas vara min fellow råddare.

Återvände alltså till tvättstugan på lördag. Medan jag laddar maskinen dras min blick till något lysande pinkfärgat uppe på en hylla. Min handduk. Prydligt ihopvikt intill mina lakan. Och mina dynvar. Och flera handdukar... Förstås var de mina. Alltså ingen stor skada skedd, dessutom hade ju någon snäll granne riktigt vikt dem ordentligt (det var inte jag, de var vikta på "fel" led). Men fattar inte att jag aldrig märkte något (hur många lakan har jag egentligen?) och så är är jag fakiskt lite besviken över att jag alltså ändå inte har en fellow rådd-granne, gillade tanken på en sån.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:

40, bildkonstnär, etnolog, bokhoarder. Kattägd, åboboende, introvert eyelinerkonsument.
 

Träning och hälsa, motivation eller brist på samma, musik och konst, samhälle och feminism.

Skriver akademiskt om städer och platser.

Kategorier

Senaste kommentarer

Mars 2019

Saker jag gillar på K: Klimatstrejk och krokiteckningKvinnodagsjubel!Dagens glädjeämnen

Februari 2019

Om skillnaden mellan att vara naken och avkläddThe tea-related incident. Motgång i 365-projektetLösa tankar om jobb, studier och motivationNytt försök med 365-konstprojekt!

Januari 2019

Papperskrigsjanuari

November 2018

Mina inredningsallergier, del 2.Om Black Friday/Buy Nothing Day och konsumtionOm män, debatt och marginaliseingÅA och den

Oktober 2018

#MIAUtoo - eller inte?

September 2018

Karateinspiration Vågar fokusera på annat igenByråkratilimboPanikvaknande och besök av polisen

Juli 2018

Annans hemförlovning och egna träningsplanerAnnans rehabilitering och min parkyoga

Juni 2018

Sjukhusflytt och lättnadOm åldrande föräldrar och lårbensfrakturer och sånt365 konstumaningen - andra, nej, tredje försöketJag återvänder. Musik, yoga och annan medicin.

April 2018

Påskhelgsupdate inkl löpningsnörderi

Mars 2018

min powersuit - om Den Stora InspirationenSeminarium: Röster om #metooÖverraskande bokrekommendation - Inger Edelfeldt: Fnns det liv på Mars?Omstörtande saker i skallen - skriver om allt annat.Helgens självförsvarkursKvinnodagen 2: Efterkommentar till demonstrationenKvinnodagen och demonstrationKrokikväll och perfektionism

Februari 2018

Gi-klädd omväxling på jobbetFunderingar om överflöd och loppisfyndFunderingar om träning och mental hälsaFunderingar kring facebookgratulationerFödelsedag och skrivnystart

Januari 2018

Trötthet. hälsa och träningNytt år, nytt jobb och lite kroppspositivism

December 2017

Om kampsport och självförsvar - och Hakkarainen