Träningsläger och inspiration

21.11.2017 kl. 16:50

En tung men givande träningshelg bakom mig. Deltog fredag-söndag i ett träningsläger för svarta bälten uppe i Vasa. Mycket givande, ett av de där lägren där jag fick generöst med nyttiga personliga pointer att fortsätta använda i min räning nu efteråt. Och så blev jag graderad! Inget klår att "få svarta bältet" (1. dan) men att graderas till 2. dan är också fint, en bekräftelse på att något gått framåt och motivation att pressa sig själv ytterligare.

I praktiken blev det 5 dagar karate i följd, då jag deltog i vanliga klubbträningar här hemma på orsdag och jag själv drog träningar på måndag. Det kändes helt okej att inte kunna träna så mycket själv igår, kroppen behövde nog vila. Ikväll blir det tisdagsyogan istället - ashtanga.

Den här gången verkar ändå hälsan (trots tidigare förkylningar och fotskador) ha varit i skick och det blev bara en dag (måndag) av supertrötthet och konstant hunger/mattankning.

Ser redan fram emot nästa träningsläger, så mycket inspiration just nu!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:

40, bildkonstnär, etnolog, bokhoarder. Kattägd, åboboende, introvert eyelinerkonsument.
 

Träning och hälsa, motivation eller brist på samma, musik och konst, samhälle och feminism.

Skriver akademiskt om städer och platser.

Kategorier

Senaste kommentarer

Mars 2019

Saker jag gillar på K: Klimatstrejk och krokiteckningKvinnodagsjubel!Dagens glädjeämnen

Februari 2019

Om skillnaden mellan att vara naken och avkläddThe tea-related incident. Motgång i 365-projektetLösa tankar om jobb, studier och motivationNytt försök med 365-konstprojekt!

Januari 2019

Papperskrigsjanuari

November 2018

Mina inredningsallergier, del 2.Om Black Friday/Buy Nothing Day och konsumtionOm män, debatt och marginaliseingÅA och den

Oktober 2018

#MIAUtoo - eller inte?

September 2018

Karateinspiration Vågar fokusera på annat igenByråkratilimboPanikvaknande och besök av polisen

Juli 2018

Annans hemförlovning och egna träningsplanerAnnans rehabilitering och min parkyoga

Juni 2018

Sjukhusflytt och lättnadOm åldrande föräldrar och lårbensfrakturer och sånt365 konstumaningen - andra, nej, tredje försöketJag återvänder. Musik, yoga och annan medicin.

April 2018

Påskhelgsupdate inkl löpningsnörderi

Mars 2018

min powersuit - om Den Stora InspirationenSeminarium: Röster om #metooÖverraskande bokrekommendation - Inger Edelfeldt: Fnns det liv på Mars?Omstörtande saker i skallen - skriver om allt annat.Helgens självförsvarkursKvinnodagen 2: Efterkommentar till demonstrationenKvinnodagen och demonstrationKrokikväll och perfektionism

Februari 2018

Gi-klädd omväxling på jobbetFunderingar om överflöd och loppisfyndFunderingar om träning och mental hälsaFunderingar kring facebookgratulationerFödelsedag och skrivnystart

Januari 2018

Trötthet. hälsa och träningNytt år, nytt jobb och lite kroppspositivism

December 2017

Om kampsport och självförsvar - och Hakkarainen