Nytt försök med 365-konstprojekt!

05.02.2019 kl. 19:23

1 januari 2017 inledde jag mitt första försök till en 365 dagars konstutmaning. Den gången orkade jag fram till en bit in i augusti innan hela projektet strandade.

Jag visste ändå redan då att jag ville försöka igen, men under förra vårens skitmående blev det aldrig av.

Men NU i januari i år har jag börjat pånytt. Inte redan den 1.1 utan en bit in i månaden men ändå. Även denna gång gör jag ganska små saker, oftast i format A5 men ibland kan de sträcka sig mot närmare A4. Jag gör allt i samma skissbok, vilket verkar fungera bra just nu. Bara jag nu lyckas hålla hela projektet levande så blir det förstås flera böcker med tiden.

Teknikerna varierar, men hittills i år har det blivit ganska mycket collage.

Sedan jag väl kom igång har det varit riktigt kul och inspirerande så nu gäller bara att envist hålla fast i utmaningen och fortsätta.

Alla bilder gjorda inom 365-projektet läggs upp på samma blogg som jag använde förra gången, dvs evas365-blog.tumblr.com (ja, helt fantastiskt fantasifullt bloggnamn.)

Titta in ibland!

Kommentarer (0)
Skriv siffran 7 med bokstäver:

40, bildkonstnär, etnolog, bokhoarder. Kattägd, åboboende, introvert eyelinerkonsument.
 

Träning och hälsa, motivation eller brist på samma, musik och konst, samhälle och feminism.

Skriver akademiskt om städer och platser.

Kategorier

Senaste kommentarer

Juni 2019

Yogaveckan - om att återfinna sunda träningsrutinerLast dance with TVO

Maj 2019

Hur man gör mig sur under spelningarDen lilla missen som kanske stjälper alltKläderkläderkläderFörsta maj och graduinlämning

April 2019

ValrysarenPrestera mera

Mars 2019

Efter regnet365-utmaningen nu på facebookSaker jag gillar på K: Klimatstrejk och krokiteckningKvinnodagsjubel!Dagens glädjeämnen

Februari 2019

Om skillnaden mellan att vara naken och avkläddThe tea-related incident. Motgång i 365-projektetLösa tankar om jobb, studier och motivationNytt försök med 365-konstprojekt!

Januari 2019

Papperskrigsjanuari

November 2018

Mina inredningsallergier, del 2.Om Black Friday/Buy Nothing Day och konsumtionOm män, debatt och marginaliseingÅA och den

Oktober 2018

#MIAUtoo - eller inte?

September 2018

Karateinspiration Vågar fokusera på annat igenByråkratilimboPanikvaknande och besök av polisen

Juli 2018

Annans hemförlovning och egna träningsplanerAnnans rehabilitering och min parkyoga

Juni 2018

Sjukhusflytt och lättnadOm åldrande föräldrar och lårbensfrakturer och sånt365 konstumaningen - andra, nej, tredje försöketJag återvänder. Musik, yoga och annan medicin.

April 2018

Påskhelgsupdate inkl löpningsnörderi

Mars 2018

min powersuit - om Den Stora InspirationenSeminarium: Röster om #metooÖverraskande bokrekommendation - Inger Edelfeldt: Fnns det liv på Mars?Omstörtande saker i skallen - skriver om allt annat.Helgens självförsvarkursKvinnodagen 2: Efterkommentar till demonstrationen