Den lilla missen som kanske stjälper allt

17.05.2019 kl. 17:41

Voj piss och skit och gröna ärter, som en viss tidigare kämppis till mig skulle ha sagt. Vad nu, då?

Jo: Under den här paniska sista-minuten-stressen som jag ägnat mig åt de två senaste månaderna missade jag en liten detalj: Att kräva att min biämnesuppsats skulle returneras till mig (från handledaren, för sista korrektioner) i tid för att kunna skickas till språkgranskning senast den 3.5. Tänkte inte ens på att den skulle behöva språkgranskas. Om de inte går med på något slags undantag får jag inte ut min examen i vår oavsett hur hårt jag jobbar med att få allt annat klart.

Och om jag ändå inte får ut examen är det ju just lagom motiverande att försöka pressa fram prestationer såhär inom maj månad trots att terminen pågår till sista juli. Har redan tvingat mig själv att tillfälligt offra nattsömn, vettiga matvanor, träning och skötsel av mitt eget hem för at få igenom det här. Fan också.

Fanfanfanfanfan.

Bara det.

Kommentarer (0)
Skriv siffran 8 med bokstäver:

40, bildkonstnär, etnolog, bokhoarder. Kattägd, åboboende, introvert eyelinerkonsument.
 

Träning och hälsa, motivation eller brist på samma, musik och konst, samhälle och feminism.

Skriver akademiskt om städer och platser.

Kategorier

Senaste kommentarer

Juni 2019

Yogaveckan - om att återfinna sunda träningsrutinerLast dance with TVO

Maj 2019

Hur man gör mig sur under spelningarDen lilla missen som kanske stjälper alltKläderkläderkläderFörsta maj och graduinlämning

April 2019

ValrysarenPrestera mera

Mars 2019

Efter regnet365-utmaningen nu på facebookSaker jag gillar på K: Klimatstrejk och krokiteckningKvinnodagsjubel!Dagens glädjeämnen

Februari 2019

Om skillnaden mellan att vara naken och avkläddThe tea-related incident. Motgång i 365-projektetLösa tankar om jobb, studier och motivationNytt försök med 365-konstprojekt!

Januari 2019

Papperskrigsjanuari

November 2018

Mina inredningsallergier, del 2.Om Black Friday/Buy Nothing Day och konsumtionOm män, debatt och marginaliseingÅA och den

Oktober 2018

#MIAUtoo - eller inte?

September 2018

Karateinspiration Vågar fokusera på annat igenByråkratilimboPanikvaknande och besök av polisen

Juli 2018

Annans hemförlovning och egna träningsplanerAnnans rehabilitering och min parkyoga

Juni 2018

Sjukhusflytt och lättnadOm åldrande föräldrar och lårbensfrakturer och sånt365 konstumaningen - andra, nej, tredje försöketJag återvänder. Musik, yoga och annan medicin.

April 2018

Påskhelgsupdate inkl löpningsnörderi

Mars 2018

min powersuit - om Den Stora InspirationenSeminarium: Röster om #metooÖverraskande bokrekommendation - Inger Edelfeldt: Fnns det liv på Mars?Omstörtande saker i skallen - skriver om allt annat.Helgens självförsvarkursKvinnodagen 2: Efterkommentar till demonstrationen